Strandvakanties

Reis 1401RE

Reis S1414PG

Puerto Galera

Puerto Galera ligt op het eiland Mindoro en kan gemakkelijk bereikt worden vanuit Manila. Het eiland laat u genieten van de tropen aan een mooi privéstrand. Aan het begin en einde van de reis hebben we een dag in Manila opgenomen zodat elke internationale vlucht ingepast kan worden.

Prijs (excl. int. ticket): € 879.-- p.p.

Reis S1415SAB

Sabang (Palawan)

Vlakbij de Ondergrondse Rivier kunt u genieten van mooie natuur van het eiland Palawan. Het gekozen resort biedt een luxe vakantie tegen een betaalbare prijs. Aan het begin en einde van de reis hebben we een dag in Manila opgenomen zodat elke internationale vlucht ingepast kan worden.

Prijs (excl. int. ticket): € 1.292.-- p.p.

Reis S1416C

Mactan Island (Cebu)

Het Costabella Resort op Mactan laat u genieten van de mooie stranden van dit schiereiland. Van hieruit kunt u een bezoek brengen aan de stad Cebu. Aan het begin en einde van de reis hebben we een dag in Manila opgenomen zodat elke internationale vlucht ingepast kan worden.

Prijs (excl. int. ticket): € 1.028.-- p.p.

Reis S1417E

El Nido (Palawan)

El Nido op het eiland Palawan is een sterk opkomende vakantiebestemming met een schitterende natuur en mooie lagunes. Aan het begin en einde van de reis hebben we een dag in Manila opgenomen zodat elke internationale vlucht ingepast kan worden.

Prijs (excl. int. ticket): € 1.452.-- p.p.

Boracay-Beach.jpg

Reis S1411BR

Boracay

Het eiland Boracay staat wereldwijd bekend om de schitterend witte stranden. Het is een eiland dat luxe resorts kent maar ook de minder luxe resorts hebben nog steeds een goede kwaliteit.

Geniet van onbegrensd zeevermaak in een luxe resort!

Prijs (excl. int. ticket): € 899.-- p.p.

Boracay-Island.jpg

Reis S1412BR

Boracay

Het eiland Boracay staat wereldwijd bekend om de schitterend witte stranden. Het is een eiland dat luxe resorts kent maar ook de minder luxe resorts hebben nog steeds een goede kwaliteit.

Geniet van onbegrensd zeevermaak in een extra luxe resort!

Prijs (excl. int. ticket): € 1.184.-- p.p.

Reis S1418BH

Bohol

Bohol is een van de oudste bestemmingen voor een vakantie op de Filpijnen. U kunt hier genieten van strand, oude bouwwerken, de Chocolate Hills, de Tarsier aapjes, u kunt duiken en snorkelen. Aan het begin en einde van de reis hebben we een dag in Manila opgenomen zodat elke internationale vlucht ingepast kan worden.

Prijs (excl. int. ticket): € 966.-- p.p.

Wilt u overleg?

We kunnen ons voorstellen dat u graag wilt overleggen over een reisroute of een verblijf. Natuurlijk kan dat!

U kunt bellen: 

013 737 0180

 

U kunt ons speciale formulier invullen:

reisformulier

 

U kunt ook een gewone email zenden:

info@filitravel.nl 

Bovenstaande reizen zijn gebaseerd op twee reizigers die een kamer delen. Als u alleen reist, zal er een toeslag van toepassing zijn. Als u met méér dan twee personen reist, kan er een korting worden verstrekt.

Ook hebben we bij de prijs van de reizen nog geen rekening gehouden met seizoensinvloeden en de tijd tussen het boeken en de werkelijke vertrekdatum.

Bij het boeken van de reis krijgt u een definitieve aanbieding, waarbij we ook de prijzen vermelden van de internationale vlucht.

Waarom Filitravel?

✔ Ruim 10 jaar ervaring
✔ De beste prijzen
✔ Zekerheid garantiefonds GGTO
✔ Aangesloten bij het calamiteitenfonds

T: 06 2060 8418

Email: info@filitravel.nl