Reis S1418BH

Reisbeschrijving

Dag 1

Er wordt gevlogen vanaf de luchthaven van Amsterdam met een lijnvlucht naar uw eigen keuze. Filitravel schaft het ticket voor u aan en de afrekening gaat tegen de kostprijs.

 

Dag 2

Aan de luchthaven van Manila wordt u opgewacht en naar uw hotel in de binnenstad gebracht. We hebben gekozen voor Het Lotus Garden hotel, een hotel in het oude centrum van Manila. Het is een keurig hotel met schone kamers en zeer vriendelijk personeel.

Manila biedt talrijke héél interessante zaken voor de bezoeker: het Spaanse fort Santiago, de oudste kerk van de Filipijnen San Augustin, Rizal Park, veel winkels met aantrekkelijke prijzen en vooral veel mensen.

Lotus Garden Grande Deluxe Room

press to zoom

Stadsgezicht Manila

press to zoom

Manila Cathedral

press to zoom
1/1

Dag 3 t/m 11

U wordt afgehaald van het hotel en naar de luchthaven van Manila gebracht. 

Met een binnenlandse vlucht wordt koers gezet naar het eiland Bohol. Hier wordt u aan de luchthaven opgewacht en naar uw resort gereden. We hebben gekozen voor het Linaw Beach Resort, dat enkele kilometers verwijderd is van het drukke Alona Beach. Daarmee hebt u de keuze om de avonden in rust door te brengen op het resort of in de levendigheid van Alona Beach.

Linaw Beach Resort

press to zoom

Chocolate Hills

press to zoom

Dolfijnen

press to zoom
1/1

Dag 12

Vanuit het resort wordt u weer naar de luchthaven van Bohol gebracht en met een binnenlandse vlucht gaat u terug naar Manila. Onze chauffeur brengt u naar het Lotus Garden Hotel voor een laatste overnachting op de Filipijnen. U kunt er ook voor kiezen de laatste nacht op het eiland Boracay te blijven. Dat betekent natuurlijk wel dat de volgende dag een pittige reisdag wordt.

Dag 13 en 14

Onze chauffeur haalt u af van het hotel en brengt u naar de luchthaven van Manila voor uw internationale retourvlucht. De volgende dag arriveert u weer in Amsterdam.