Reis S1416C

Reisbeschrijving

Dag 1

Er wordt gevlogen vanaf de luchthaven van Amsterdam met een lijnvlucht naar uw eigen keuze. Filitravel schaft het ticket voor u aan en de afrekening gaat tegen de kostprijs.

 

Dag 2

Aan de luchthaven van Manila wordt u opgewacht en naar uw hotel in de binnenstad gebracht. We hebben gekozen voor Het Lotus Garden hotel, een hotel in het oude centrum van Manila. Het is een keurig hotel met schone kamers en zeer vriendelijk personeel.

Manila biedt talrijke héél interessante zaken voor de bezoeker: het Spaanse fort Santiago, de oudste kerk van de Filipijnen San Augustin, Rizal Park, veel winkels met aantrekkelijke prijzen en vooral veel mensen.

Lotus Garden Grande Deluxe Room

Makati winkelcentrum

Manila Cathedral

1/1

Dag 3 t/m 11

U wordt afgehaald van het hotel en naar de luchthaven van Manila gebracht. 

Met een binnenlandse vlucht gaat u naar de plaats Cebu op het gelijknamige eiland. Aan de luchthaven wordt u opgewacht en naar uw verblijf op het schiereiland Mactan gebracht. Mactan is onderdeel van Metro Cebu en vormt een enorm contrast met de stad zelf: het verblijf, Costabella Tropical Beach Resort, is vrij luxe en ligt aan een mooi strand. Geniet van een aantal dagen in de tropen....

.

Costabella Resort Superior Room

Costabella resort strand

Costabella Resort Bar-Lounge

1/1

Dag 12

Per busje wordt u weer naar de luchthaven van Cebu gebracht en met een binnenlandse vlucht gaat u terug naar Manila. Onze chauffeur brengt u naar het Lotus Garden Hotel voor een laatste overnachting op de Filipijnen. U kunt er ook voor kiezen de laatste nacht op Mactan Island te blijven. Dat betekent natuurlijk wel dat de volgende dag een pittige reisdag wordt.

Dag 13 en 14

Onze chauffeur haalt u af van het hotel en brengt u naar de luchthaven van Manila voor uw internationale retourvlucht. De volgende dag arriveert u weer in Amsterdam.

Alternatieve mogelijkheid bij deze reis:

Op sommige weekdagen is het mogelijk om de internationale vlucht rechtstreeks naar de stad Cebu te boeken. Dat scheelt u veel reistijd en een verblijf in de stad Manila. Als u interesse daarin hebt, neemt u dan telefonisch contact met ons op: telefonisch overleg bij deze route is nodig om u volledig in te lichten.