Reis S1415SAB

Reisbeschrijving

Dag 1

Er wordt gevlogen vanaf de luchthaven van Amsterdam met een lijnvlucht naar uw eigen keuze. Filitravel schaft het ticket voor u aan en de afrekening gaat tegen de kostprijs.

 

Dag 2

Aan de luchthaven van Manila wordt u opgewacht en naar uw hotel in de binnenstad gebracht. We hebben gekozen voor Het Lotus Garden hotel, een hotel in het oude centrum van Manila. Het is een keurig hotel met schone kamers en zeer vriendelijk personeel.

Manila biedt talrijke héél interessante zaken voor de bezoeker: het Spaanse fort Santiago, de oudste kerk van de Filipijnen San Augustin, Rizal Park, veel winkels met aantrekkelijke prijzen en vooral veel mensen.

Lotus Garden Grande Deluxe Room

press to zoom

Makati winkelcentrum

press to zoom

Manila Cathedral

press to zoom
1/1

Dag 3 t/m 11

U wordt afgehaald van het hotel en naar de luchthaven van Manila gebracht. 

Met een binnenlandse vlucht gaat u naar de plaats Puerto Princesa op het eiland Palawan. Aan de luchthaven wordt u opgewacht en naar uw resort aan de westkust van het eiland Palawan gebracht. Voor het verblijf hebben we gekozen voor het Sheridan Beach Resort and Spa aan het strand van Sabang. Dit resort ligt dichtbij de ondergrondse rivier en het biedt voldoende luxe aan een mooi strand.

.

Sheridan Beach Resort

press to zoom

Ingang ondergrondse rivier

press to zoom

Sheridan Beach Resort Strand

press to zoom
1/1

Dag 12

Per busje wordt u weer naar de luchthaven van Puerto Princesa gebracht en met een binnenlandse vlucht gaat u terug naar Manila. Onze chauffeur brengt u naar het Lotus Garden Hotel voor een laatste overnachting op de Filipijnen. U kunt er ook voor kiezen de laatste nacht in Sabang te blijven. Dat betekent natuurlijk wel dat de volgende dag een pittige reisdag wordt.

Dag 13 en 14

Onze chauffeur haalt u af van het hotel en brengt u naar de luchthaven van Manila voor uw internationale retourvlucht. De volgende dag arriveert u weer in Amsterdam.