Reis S1414PG

Reisbeschrijving

Dag 1

Er wordt gevlogen vanaf de luchthaven van Amsterdam met een lijnvlucht naar uw eigen keuze. Filitravel schaft het ticket voor u aan en de afrekening gaat tegen de kostprijs.

 

Dag 2

Aan de luchthaven van Manila wordt u opgewacht en naar uw hotel gebracht. We hebben gekozen voor het Berjaya Makati Hotel dat, zoals de naam als doet vermoeden, in de plaats Makati ligt. Makati is onderdeel van 'Metro Manila' en fungeert als het zakelijk centrum van de regio. We hebben voor deze locatie gekozen omdat u van hieruit afgehaald kunt worden om naar Puerto Galera te gaan. U verblijft niet lang in de stad en we hebben dus gekozen voor de meest praktische plaats van het hotel.

Berjaya Makati Hotel

press to zoom

Makati winkelcentrum

press to zoom

Makati Manila

press to zoom
1/1

Dag 3 t/m 11

Vroeg in de ochtend wordt u afgehaald van het hotel en gaat u per bus en boot naar het eiland Mindoro. U komt in een wereld van verschil tussen de grote stad en het vriendelijke vakantie-eiland. Voor u hebben we een verblijf gepland in het Coco Beach Resort in een Hilltop Room. Deze kamer heeft geen airconditioning omdat in de nacht de kamer op een natuurlijke manier wordt afgekoeld door de koele ligging op de hellingen van de bergen. Het resort heeft een eigen privéstrand en zwembad en biedt u heerlijke luxe op een locatie met weinig reistijd.

.

Coco Beach Hilltop Room

press to zoom

Coco Beach zwembad

press to zoom

Coco Beach Front

press to zoom
1/1

Dag 12

Per boot en busje wordt u weer naar Manila gebracht en deze keer hebben we gekozen voor een verblijf in de binnenstad van Manila: het Lotus Garden Hotel. Van hieruit hebt u gemakkelijk toegang tot de bijzonderheden van de stad en kunt u uw laatste inkopen doen in de machtige winkelcentra in de buurt.

Lotus Garden Grande Deluxe

press to zoom

Mall of Asia

press to zoom

Manila Cathedral

press to zoom
1/1

Dag 13 en 14

Onze chauffeur haalt u af van het hotel en brengt u naar de luchthaven van Manila voor uw internationale retourvlucht. De volgende dag arriveert u weer in Amsterdam.