Reis S1413E

Reisbeschrijving

Dag 1

Er wordt gevlogen vanaf de luchthaven van Amsterdam met een lijnvlucht naar uw eigen keuze. Filitravel schaft het ticket voor u aan en de afrekening gaat tegen de kostprijs.

 

Dag 2

Aan de luchthaven van Manila wordt u opgewacht en naar uw hotel in de binnenstad gebracht. We hebben gekozen voor Het Lotus Garden hotel, een hotel in het oude centrum van Manila. Het is een keurig hotel met schone kamers en zeer vriendelijk personeel.

Manila biedt talrijke héél interessante zaken voor de bezoeker: het Spaanse fort Santiago, de oudste kerk van de Filipijnen San Augustin, Rizal Park, veel winkels met aantrekkelijke prijzen en vooral veel mensen.

Lotus Garden Grande Deluxe Room

press to zoom

Makati winkelcentrum

press to zoom

Manila Cathedral

press to zoom
1/1

Dag 3 t/m 11

U wordt afgehaald van het hotel en naar de luchthaven van Manila gebracht. 

Met een binnenlandse vlucht per propellervliegtuig gaat u naar de plaats El Nido op het eiland Palawan. Aan de luchthaven van El Nido wordt u opgewacht en met een privéboot naar uw resort op het eiland Miniloc gebracht. Voor uw hebben we een 'Water Cottage' in de reis opgenomen en u verblijft dus letterlijk op het water. Alle maaltijden zijn bij het verblijf inbegrepen en het buffet in de avond biedt u 200 verschillende gerechten. Ook alle niet-gemotoriseerde watersporten zijn inbegrepen en aan het begin van uw verblijf krijgt u een persoonlijke snorkelset toebedeeld. Verder zijn alle uitstapjes vanuit het resort voor u toegankelijk.

.

Miniloc-Island-Aerial-View

press to zoom

Miniloc Water Cottages

press to zoom
Miniloc-Island-Water-Cottage-Interior
Miniloc-Island-Water-Cottage-Interior

Miniloc-Island-Water-Cottage-Interior

press to zoom
1/1

Dag 12

Per boot en busje wordt u weer naar de luchthaven van El Nido gebracht en met een binnenlandse vlucht per propellervliegtuig gaat u terug naar Manila. Onze chauffeur brengt u naar het Lotus Garden Hotel voor een laatste overnachting op de Filipijnen. U kunt er ook voor kiezen de laatste nacht op het eiland Miniloc te blijven. Dat betekent natuurlijk wel dat de volgende dag een pittige reisdag wordt.

Dag 13 en 14

Onze chauffeur haalt u af van het hotel en brengt u naar de luchthaven van Manila voor uw internationale retourvlucht. De volgende dag arriveert u weer in Amsterdam.