Reis S1412BR

Dag 1

Er wordt gevlogen vanaf de luchthaven van Amsterdam met een lijnvlucht naar uw eigen keuze. Filitravel schaft het ticket voor u aan en de afrekening gaat tegen de kostprijs.

 

Dag 2

Aan de luchthaven van Manila wordt u opgewacht en naar uw hotel in de binnenstad gebracht. We hebben gekozen voor Het Lotus Garden hotel, een hotel in het oude centrum van Manila. Het is een keurig hotel met schone kamers en zeer vriendelijk personeel.

Manila biedt talrijke héél interessante zaken voor de bezoeker: het Spaanse fort Santiago, de oudste kerk van de Filipijnen San Augustin, Rizal Park, veel winkels met aantrekkelijke prijzen en vooral veel mensen.

1/1

Dag 3 t/m 11

U wordt afgehaald van het hotel en naar de luchthaven van Manila gebracht. 

Met een binnenlandse vlucht wordt koers gezet naar de plaats Caticlan en vanuit de luchthaven van Caticlan wordt u per bus en boot naar het eiland Boracay gebracht. Boracay is het meest bekende vakantie-eiland van de Filipijnen en het is wereldberoemd door de witte stranden van zéér fijn zand. Vaak wordt het tot de top 10 van beste stranden van de wereld gerekend en dat is niet voor niets.

U verblijft in Henann Regency Resort and Spa dat direct aan het strand van Boracay ligt. Dit resort is onderdeel van het Henann-concern dat diverse zeer luxe resorts heeft in Zuid Oost Azië.

.

1/1
1/1

Dag 12

Per boot en busje wordt u weer naar de luchthaven van Caticlan gebracht en met een binnenlandse vlucht gaat u terug naar Manila. Onze chauffeur brengt u naar het Lotus Garden Hotel voor een laatste overnachting op de Filipijnen. U kunt er ook voor kiezen de laatste nacht op het eiland Boracay te blijven. Dat betekent natuurlijk wel dat de volgende dag een pittige reisdag wordt.

Dag 13 en 14

Onze chauffeur haalt u af van het hotel en brengt u naar de luchthaven van Manila voor uw internationale retourvlucht. De volgende dag arriveert u weer in Amsterdam.

Waarom Filitravel?

✔ Ruim 10 jaar ervaring
✔ De beste prijzen
✔ Zekerheid garantiefonds GGTO
✔ Aangesloten bij het calamiteitenfonds

T: 06 2060 8418

Email: info@filitravel.nl