Reis S1412BR

Reisbeschrijving

Dag 1

Er wordt gevlogen vanaf de luchthaven van Amsterdam met een lijnvlucht naar uw eigen keuze. Filitravel schaft het ticket voor u aan en de afrekening gaat tegen de kostprijs.

 

Dag 2

Aan de luchthaven van Manila wordt u opgewacht en naar uw hotel in de binnenstad gebracht. We hebben gekozen voor Het Lotus Garden hotel, een hotel in het oude centrum van Manila. Het is een keurig hotel met schone kamers en zeer vriendelijk personeel.

Manila biedt talrijke héél interessante zaken voor de bezoeker: het Spaanse fort Santiago, de oudste kerk van de Filipijnen San Augustin, Rizal Park, veel winkels met aantrekkelijke prijzen en vooral veel mensen.

Lotus Garden Grande Deluxe Room

press to zoom

Makati winkelcentrum

press to zoom

Manila Cathedral

press to zoom
1/1

Dag 3 t/m 11

U wordt afgehaald van het hotel en naar de luchthaven van Manila gebracht. 

Met een binnenlandse vlucht wordt koers gezet naar de plaats Caticlan en vanuit de luchthaven van Caticlan wordt u per bus en boot naar het eiland Boracay gebracht. Boracay is het meest bekende vakantie-eiland van de Filipijnen en het is wereldberoemd door de witte stranden van zéér fijn zand. Vaak wordt het tot de top 10 van beste stranden van de wereld gerekend en dat is niet voor niets.

U verblijft in Henann Regency Resort and Spa dat direct aan het strand van Boracay ligt. Dit resort is onderdeel van het Henann-concern dat diverse zeer luxe resorts heeft in Zuid Oost Azië.

.

Henann Resort, zwembad
Henann Resort, zwembad
press to zoom
Henann Resort, restaurant
Henann Resort, restaurant
press to zoom
Henann Resurt, kamer
Henann Resurt, kamer
press to zoom
1/1

Henann Regency and Spa

press to zoom

Jetski

press to zoom

Boracay beach!

press to zoom
1/1

Dag 12

Per boot en busje wordt u weer naar de luchthaven van Caticlan gebracht en met een binnenlandse vlucht gaat u terug naar Manila. Onze chauffeur brengt u naar het Lotus Garden Hotel voor een laatste overnachting op de Filipijnen. U kunt er ook voor kiezen de laatste nacht op het eiland Boracay te blijven. Dat betekent natuurlijk wel dat de volgende dag een pittige reisdag wordt.

Dag 13 en 14

Onze chauffeur haalt u af van het hotel en brengt u naar de luchthaven van Manila voor uw internationale retourvlucht. De volgende dag arriveert u weer in Amsterdam.