Reis tijdelijke promo 18 dagen: € 1.650,- PP

Inclusief ticket!

Dag 1

Er wordt gevlogen vanaf de luchthaven van Amsterdam met een lijnvlucht van Emirates. Met een tussenlanding in Dubai, ongeveer halverwege de reis, is dit een zeer aangename vlucht.

 

Dag 2

Aan de luchthaven van Manila wordt u opgewacht en naar uw hotel in de binnenstad gebracht. We hebben gekozen voor Het Lotus Garden hotel, een hotel in het oude centrum van Manila. Het is een keurig hotel met schone kamers en zeer vriendelijk personeel.

Manila biedt talrijke héél interessante zaken voor de bezoeker: het Spaanse fort Santiago, de oudste kerk van de Filipijnen San Augustin, Rizal Park, veel winkels met aantrekkelijke prijzen en vooral veel mensen.

1/1

Dag 3 t/m 5

U wordt afgehaald van het hotel en naar de luchthaven van Manila gebracht. 

Met een binnenlandse vlucht wordt koers gezet naar de plaats Puerto Princesa op het eiland Palawan. Het hotel aldaar is 'Microtel by Windham', direct aan de kust van Puerto Princesa. Vanuit uw kamer hebt u een uitzicht over de lagunes en er is ook een zwembad bij het resort.

Puerto Princesa staat bekend om haar ondergrondse rivier die bevaren kan worden. Het is een schitterende ervaring omdat de rivier van binnen vokomen onberoerd is gelaten. Er zijn dus geen paadjes, lampjes etc.

Verder is Honda Bay, een inham van de zee, erg geliefd om een dag te bezoeken. Er zijn verschillende eilandjes waarop aangelegd wordt en de afsluiter is Sombrero Island, waar u van een drankje kunt genieten.

.

1/1

Dag 6 t/m 10

Vanuit Puerto Princesa gaat u naar het noorden met een pendeldienst per minibus. Het is een avontuurlijke tocht van 5 tot 6 uur over soms slechte wegen maar die ontberingen lonen de moeite. El Nido ligt aan de Bacuit Archipel en de omgeving wordt gekenmerkt door een overweldigend mooie natuur met blauwe lagunes, kleine eilandjes en strandjes en hoog oprijzende krijtrotsen. Het is een ideale omgeving om volledig op te gaan in de alom aanwezige natuur.

Het verblijf is gepland in El Nido Viewdeck en u verblijft in een Seaview Room. Het resort ligt een beetje in het binnenland en men heeft een privéstrand, waar u heerlijk van de zee kunt genieten.

1/1

Dag 11 t/m 15

Vanuit El Nido gaat u met een propellervlucht naar het dorpje Caticlan. Vanuit Caticlan gaat u per bus en boot naar uw verblijf op het eiland Boracay. Boracay staat bekend om de enorm witte stranden en wordt wereldwijd tot de 'top 10' van beste stranden gerekend. In de avonden wordt het eilandje een uitgaansparadijs door talloze disco's en restaurantjes en overdag kunt u volop genieten van strandplezier. U moet hier niet naartoe gaan als u op zoek bent naar rust: daarvoor zijn er andere plaatsen op de Filipijnen.

De overnachtingen zijn gepland in Residencia Boracay Hotel, een verblijf dat direct aan het strand ligt.

1/1

Dag 16

U wordt per boot en bus naar de luchthaven van Caticlan gebracht en met een binnenlandse vlucht gaat u terug naar Manila. Onze chauffeur brengt u naar het Lotus Garden Hotel voor een laatste overnachting op de Filipijnen. 

Dag 17 en 18

Onze chauffeur haalt u af van het hotel en brengt u naar de luchthaven van Manila voor uw internationale retourvlucht. De volgende dag arriveert u weer in Amsterdam.

Waarom Filitravel?

✔ Ruim 10 jaar ervaring
✔ De beste prijzen
✔ Zekerheid garantiefonds GGTO
✔ Aangesloten bij het calamiteitenfonds

T: 013 7370180

Email: info@filitravel.nl