Reis promo 17 dagen: € 1.050,- PP

Excursies bij deze reis (naar keuze):

.

Excursie Manila Citytour

Plaats: Manila. Excursieduur: halve dag

U wordt van uw hotel in Manila afgehaald en gaat onder begeleiding van een gids gaat u de stad beter bekijken. U bezoekt de hoogtepunten van de stad: Rizal Park, Casa Manila, de San Augustin kerk, de oude Spaanse binnenstad Intramuros, fort Santiago, het commerciële centrum van de stad, het Amerikaanse oorlogskerkhof en het Cultural Centre of the Philippines.

Deze excursie kan ook ter plaatse tegen gelijke prijs worden geboekt.

Excursie Manila Citytour met diner op boot

Plaats: Manila. Excursieduur: ruime halve dag

U wordt in de middag van uw hotel in Manila afgehaald en gaat onder begeleiding van een gids gaat u de stad beter bekijken. U bezoekt de hoogtepunten van de stad: Rizal Park, Casa Manila, de San Augustin kerk, de oude Spaanse binnenstad Intramuros, fort Santiago, het commerciële centrum van de stad, het Amerikaanse oorlogskerkhof en het Cultural Centre of the Philippines.

De afsluiting vindt plaats op een van de boten in de baai van Manila met een diner en live muziek van een lokale akoestische band.

Deze excursie kan ook ter plaatse tegen gelijke prijs worden geboekt.

Excursie Ondergrondse Rivier

Plaats: Puerto Princesa. Excursieduur: hele dag

U wordt in de ochtend afgehaald van uw verblijf en gaat per busje naar de rivier. Onderweg wordt nog gestopt om van het uitzicht te genieten en een verfrissing te nemen. De lunch is inbegrepen op deze dag.

Met een peddelboot gaat u de rivier in en u kunt alles heel 'onbedorven' zien. Er zijn namelijk geen verlichting, paden of iets dergelijks en daarmee kijkt u duizenden jaren terug in de tijd. Zo kunt u volop genieten van dit wereldwonder der natuur. In het tweede deel van de middag keert u weer terug.

Let op: deze excursie moet vooraf worden geboekt om een van de beperkte plaatsen te krijgen.

Excursie Honda Bay

Plaats: Puerto Princesa. Excursieduur: hele dag

U wordt in de ochtend afgehaald van uw verblijf en gaat per busje naar de zee-inham. Van hieruit gaat u per boot de hele dag genieten van de kleine eilandjes. Onderweg kunt u snorkelen bij een koraalrif, u kunt de zeesterren van Starfish Island bekijken en hier ook de inbegrepen lunch gebruiken. De afsluiting vindt plaats op Sombrero Island, waar de vissen uit uw hand komen eten.

Laat in de middag keert u weer terug in uw verblijf.

Deze excursie kunt u ook ter plekke boeken tegen gelijke prijs.

Excursie vuurvliegjes

Plaats: Puerto Princesa. Excursieduur: enkele uren bij zonsondergang

Laat in de middag vertrekt u vanuit uw verblijf per busje naar de kust. Hier stapt u over op een grote boot en gaat richting het mangrovewoud. Daar aangekomen gaat een deel van de opvarenden per kleine roeiboot naar de vuurvliegjes in de mangrove kijken en het andere deel van de opvarenden gaat het avondmaal aan boord gebruiken (schaaldieren, rijst, groente en vlees). Daarna wisselen de groepen en gaan de eters naar de vuurvliegjes en omgekeerd. Natuurlijk wordt u na afloop weer terug gebracht naar uw verblijf.

Deze excursie kunt u ook ter plekke boeken tegen gelijke prijs.

Excursie citytour Puerto Princesa

Plaats: Puerto Princesa. Excursieduur: halve dag

U vertrekt vanaf het resort voor een citytour door de stad Puerto Princesa. U ziet de bijzonderheden van de stad, waaronder de Puerto Princesa Cathedral, de Plaza Quartel, Baker's Hill, Mitra's Ranch, de Butterfly Garden en de krokodillenfarm.

Deze excursie kunt u ook ter plekke boeken tegen gelijke prijs.

Excursie Irawan Ecopark met zipline

Plaats: Puerto Princesa. Excursieduur: halve dag

U vertrekt vanaf het resort voor een bezoek aan Irawan Ecopark. Dit is een park met een oppervlakte van 3000 hectare en een beschermd natuurgebied voor flora en fauna. In het park is een kabelbaan die voor de nodige sensatie zorgt en u kunt een leuke tocht over de Irawan rivier maken. Ook kunt u een tochtje maken met een echte carabao (Filipijnse waterbuffel) en kar.

Het hoogtepunt is 'Skywalk Adventure': met een veiligheidsharnas loopt u door de boomtoppen en hebt een ongelooflijk uitzicht over de omgeving.

Deze excursie kunt u ook ter plekke boeken tegen gelijke prijs.

Excursie El Nido Big Snorkel Tour

Plaats: El Nido. Excursieduur: hele dag

Vanaf de centrale opstapplaats 'El Nido Boutique and Art Cafe' gaat u op pad voor een grote snorkeltocht. Met een boot gaat u de mooiste snorkelplekken van de Bacuit Archipel bezoeken. Het is bijna een 'garantie' dat u mooie vis gaat zien maar er is ook een kans dat u zeeschildpadden gaat tegenkomen. Er wordt op drie plaatsen gesnorkeld en de lunch is inbegrepen op deze dag.

Deze excursie kunt u ook ter plekke boeken tegen gelijke prijs.

Excursie El Nido Sight seeing and snorkeling Tour

Plaats: El nido. Excursieduur: hele dag

Vanaf de centrale opstapplaats 'El Nido Boutique and Art Cafe' gaat u op pad om de omgeving beter te bekijken en om te snorkelen. Er worden grotten bezocht, Snake Island en Pinabuyutan Island. Ook tijdens deze tocht kunt u zeeschildpadden en haaien (black tip sharks) tegenkomen. De lunch tijdens deze dag is inbegrepen.

Deze excursie kunt u ook ter plekke boeken tegen gelijke prijs.

Excursie El Nido kayaktour

Plaats: El Nido. Excursieduur: hele dag

Vanaf de centrale opstapplaats 'El Nido Boutique and Art Cafe' gaat u een kayaktocht door de lagunes maken. Met een gemotoriseerde boot gaat u eerst naar de juiste omgeving en daarna vertrekt u met een kayak naar de 'Big Lagoon' en 'Small Lagoon'. De lagunes zijn ontstaan doordat er eerst grotten in deze omgeving waren, waarvan het plafond is ingestort. Het afgesloten stuk zee heeft een heel eigen cultuur gekregen met ongelooflijk blauw water. Soms ziet u vis onder uw kayak zwemmen... De lunch wordt op een klein strandje gebruikt: een barbecue-lunch.

Deze excursie kunt u ook ter plekke boeken tegen gelijke prijs.

Excursie Bohol Island Tour

Plaats: Bohol. Excursieduur: hele dag

Vanuit het resort wordt u een volledige dag meegenomen om over het eiland te reizen. U ziet de hoofdstad Tagbilaran met het bekende beeld 'Blood Compact', de Tarsier aapjes, de Loboc Rivier en de zeer bekende Chocolate Hills. De lunch is inbegrepen op deze dag en wordt gebruikt aan boord van een boot over de Loboc rivier. Aan het einde van de middag bent u weer terug in uw verblijf.

Deze excursie kan ook ter plaatse tegen gelijke prijs worden geboekt.

Excursie dolfijnen spotten en snorkelen

Plaats: Bohol. Excursieduur: halve dag

Vanuit het resort gaat u met een 'banka' (plaatselijke drijverboot) de zee op om de dolfijnen te zien. Het vertrek is bij het eerste licht in de ochtend, op het moment dat er de meeste dolfijnen verwacht kunnen worden. Na het spotten van de dolfijnen wordt bij het eilandje Balicasag voor anker gegaan en u kunt hier schitterend snorkelen: er zijn kleine koraalriffen waartussen zich morenes bevinden en het komt regelmatig voor dat hier scholen tonijn voorbij trekken. Het is trouwens ook niet vreemd als u bij het dolfijnen spotten orca's ziet....

Deze excursie kan ook ter plaatse tegen gelijke prijs worden geboekt.

Please reload

Waarom Filitravel?

✔ Ruim 10 jaar ervaring
✔ De beste prijzen
✔ Zekerheid garantiefonds GGTO
✔ Aangesloten bij het calamiteitenfonds

T: 013 7370180

Email: info@filitravel.nl