Reis promo 17 dagen: € 1.075,- PP

Reisbeschrijving

Dag 1

Er wordt gevlogen vanaf de luchthaven van Amsterdam met een lijnvlucht naar uw eigen keuze. Filitravel schaft het ticket voor u aan en de afrekening gaat tegen de kostprijs.

 

Dag 2 en 3

Aan de luchthaven van Manila wordt u opgewacht en naar uw hotel in de binnenstad gebracht. We hebben gekozen voor Het Lotus Garden hotel, een hotel in het oude centrum van Manila. Het is een keurig hotel met schone kamers en zeer vriendelijk personeel.

Manila biedt talrijke héél interessante zaken voor de bezoeker: het Spaanse fort Santiago, de oudste kerk van de Filipijnen San Augustin, Rizal Park, veel winkels met aantrekkelijke prijzen en vooral veel mensen.

Manila Lotus Standard Room

press to zoom

Stadsgezicht Manila

press to zoom

Manila Cathedral

press to zoom
1/1

Dag 4 en 5

U wordt afgehaald van het hotel en naar de luchthaven van Manila gebracht. 

Met een binnenlandse vlucht wordt koers gezet naar de plaats Puerto Princesa op het eiland Palawan. Het hotel aldaar is Acacia Tree Garden Hotel, een vrij nieuw hotel dat uitblinkt door de vriendelijkheid van het personeel en de eigenaren. De kamers liggen in een tropische tuin en het resort is vrij kleinschalig.

Puerto Princesa staat bekend om haar ondergrondse rivier die bevaren kan worden. Het is een schitterende ervaring omdat de rivier van binnen vokomen onberoerd is gelaten. Er zijn dus geen paadjes, lampjes etc.

Verder is Honda Bay, een inham van de zee, erg geliefd om een dag te bezoeken. Er zijn verschillende eilandjes waarop aangelegd wordt en de afsluiter is Sombrero Island, waar u van een drankje kunt genieten.

Acaccia Tree Garden Hotel - Standard Deluxe Room

press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1

Dag 6 t/m 9

Vanuit Puerto Princesa gaat u naar het noorden met een pendeldienst per minibus. Het is een avontuurlijke tocht van 5 tot 6 uur over soms slechte wegen maar die ontberingen lonen de moeite. El Nido ligt aan de Bacuit Archipel en de omgeving wordt gekenmerkt door een overweldigend mooie natuur met blauwe lagunes, kleine eilandjes en strandjes en hoog oprijzende krijtrotsen. Het is een ideale omgeving om volledig op te gaan in de alom aanwezige natuur.

Ipili Suites El Nido ligt in het dorpje El Nido zelf en in de avonden kunt u dus het gezelschap van anderen opzoeken, naar een restaurant gaan of u op een andere manier vermaken.

Ipil Suites El Nido - Superior Twin Room

press to zoom

In de lagune

press to zoom

Zeester

press to zoom
1/1

Dag 10

Met de Shuttle Van gaat u weer terug naar Puerto Princesa en natuurlijk overnacht u weer in Hibiscus Garden Inn.

Dag 11 t/m 14

U wordt naar de luchthaven van Puerto Princesa gebracht en met een binnenlandse vlucht van een klein uurtje gaat u naar de stad Cebu op het gelijknamige eiland. Van de luchthaven wordt u naar de zeehaven gebracht en u maakt per snelboot de overtocht naar het eiland Bohol. Hier wordt u aan de haven opgewacht en in een korte rit naar uw resort gebracht. Het verblijf is voorzien in Lost Horizon Resort, direct aan het strand van Alona Beach.

Lost Horizon Resort

press to zoom

Chocolate Hills

press to zoom

Dolfijnen

press to zoom
1/1

Dag 15

U wordt naar de luchthaven van Bohol gebracht en met een binnenlandse vlucht gaat u terug naar Manila. Onze chauffeur brengt u naar het Lotus Garden Hotel voor een laatste overnachting op de Filipijnen. U kunt er ook voor kiezen de laatste nacht op het eiland Boracay te blijven (gelijke prijs). Dat betekent natuurlijk wel dat de volgende dag een pittige reisdag wordt.

Dag 16 en 17

Onze chauffeur haalt u af van het hotel en brengt u naar de luchthaven van Manila voor uw internationale retourvlucht. De volgende dag arriveert u weer in Amsterdam.