Groepsreizen

Als u met een groep naar de Filipijnen wilt gaan, kunnen wij die reis natuurlijk ook voor u regelen. U ziet hieronder een aantal aanleidingen om een groep te vormen en samen naar de Filipijnen te gaan. Uiteraard weten we dan graag wat meer en daarvoor belt u gewoonweg met 013-737 0180: dat is vaak de snelste weg. Als u dat wilt, bellen we u terug: dat is geen probleem.

Reizen verenigingen en stichtingen

 

We bieden stichtingen en verenigingen reizen aan naar hun eigen reisdoelen. Vaak zijn dat natuurlijk de projecten die onder handen genomen zijn. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de reis ook nog een deel ontspanning heeft en als de reis (mede) moet dienen om een doel te financieren, dan kunt u ook op ons rekenen.

Reizen jaargroepen

 

Jaarlijks organiseren we verschillende reizen voor jaargroepen van een opleiding. Vanwege de leeftijd van de deelnemers maken we die reizen extra ondernemend en avontuurlijk. Uiteraard overleggen we met de organisatie daarover en we kunnen één ding voorspellen: het wordt geweldig!

Reizen bijzondere groepen

 

Er zijn talloze redenen om de Filipijnen als een grote of kleine groep te bezoeken: huwelijken en andere familiegebeurtenissen, zakelijke doeleinden, sportevenementen en vakantie zijn een paar voorbeelden. Wij bieden groepsreizen aan zónder begeleiding of mét plaatselijke begeleiding, precies zoals u het wilt.

Open groepsreizen

 

Filitravel biedt voorlopig géén open groepsreizen meer aan. Dat betekent dus dat u zich niet kunt aansluiten bij andere reizigers om samen in een groep naar de Filipijnen te gaan. 

We vinden het jammer dat we deze beslissing hebben moeten nemen maar de belangstelling was dermate laag dat we verschillende keren de reis hebben moeten annuleren. Dat is zowel voor ons als voor de reizigers een teleurstellende ervaring.

Uw eigen groep kunnen we nog steeds volop van dienst zijn!