Filitravel dóet het gewoon....

Iedereen kan een vliegticket naar de Filipijnen boeken maar er zijn maar weinig bedrijven die een reis voor jou persoonlijk kunnen samenstellen. Daarom hebben we wellicht wat méér vragen vooraf en die vragen worden gesteld om een reis te maken die bij jou past, je 'eigen' reis.

Vertel ons je ideeën, je verwachtingen, je wensen en wij combineren die in een reis, die we speciaal voor jou maken. Is die niet naar wens, dan maken we een nieuwe reis voor je. We gaan net zolang door tot de reis je past.

Microtel by Windham.jpg

Wil je sommige plaatsen echt bezoeken tijdens je reis of wil je actief zijn tijdens de vakantie? Vertel het met een gerust hart en wij houden er rekening mee. Wij weten op voorhand niet waar je voorkeur naar uitgaat. Vertel het ons en we nemen dat natuurlijk mee bij de samenstelling van de reis.

Een geslaagde reis voor jou is ook een geslaagde reis voor ons. En we streven toch allebei naar een geslaagde reis?

Vertel het en wij dóen het.

abaca.png

Wil je nu wel eens weten wat Filitravel voor jou en jouw reis kan betekenen? Vul dan ons reisformulier in en binnen één werkdag heb je een reactie van ons.

Het kost je een paar minuten en dat zijn een paar goed bestede minuten. Je hebt dan een goede indruk van een Filipijnenreis en enkele mooie leesmomenten.

Gewoon doen: vul ons reisformulier in en je weet wat je kunt verwachten!

Cebu Jeepney.jpg

Of het nu gaat om een zakelijke reis, een vakantiereis, een adoptiereis, een huwelijksreis of iedere andere reden: wij verzorgen de reis van begin tot het einde. En dat doen we met een gerust hart: wij kennen het land en we weten de juiste plaatsen te vinden en in de reis op te nemen. Dat wordt bewezen doordat wij de langst bestaande reisorganisator zijn naar de Filipijnen.

Voor jou betekent dat: niet 'zoeken en hopen' maar 'vertellen en genieten'.

Siargao.jpg

De prijs van een reis heb je voor een groot deel zelf in de hand door het selecteren van passende hotels en resorts. Wij kunnen die prijs nog gunstiger maken met onze contracten met hotels en resorts, het selecteren van een goede reisroute en met een tijdige boeking van alle reisonderdelen.

Heb je een budget waar je binnen wilt blijven? Vertel het ons gerust en wij zijn de waakhond van dat budget.

reisformulier.jpg