Naar de Filipijnen.... ook vanuit België?

Natuurlijk kunt u ook vanuit België vertrekken:

 

Voor ons is het geen probleem waar de reizigers wonen en we hebben ook al veel Belgische reizigers een mooie reis over de Filipijnen laten maken. Filitravel is zelf ongeveer vijf kilometer van de Belgisch-Nederlandse grens verwijderd en de afstand is dus geen probleem.

De inhoud en de prijzen van de reizen zijn natuurlijk identiek, of u nu in België of in Nederland woont.

Ook is onze garantieverzekering van kracht voor een Belgische reiziger. Mochten wij dus om een of andere reden niet aan onze financiële verplichtingen kunnen voldoen, dan kunt u een beroep doen op de garantiedekking die door ons is afgesloten. 

Datzelfde geldt ook voor onze calamiteitendekking: als u uw reis door ons laat regelen staat in de voorwaarden van het Calamiteitenfonds vermeld dat de garantieregeling geldt voor het land Nederland. Dat betekent dat de garantie van het Calamiteitenfonds geldt voor overeenkomsten met consumenten die hetzij woonachtig zijn in Nederland, hetzij vertrekken vanuit Nederland hetzij geboekt hebben op de Nederlandse (.nl) website.

Kortom: U kunt dus zonder extra risico's boeken en het enige verschil is de vertrekplaats. U kunt kiezen of u vanuit Brussel vliegt of vanuit Amsterdam. Problemen zijn er dus niet. Kijk op ons reisaanbod of er een leuke reis voor u wordt aangeboden....

Is het niet helemaal uw keuze, ga dan naar ons reisformulier om uw wensen weer te geven en we maken voor u en uw medereizigers uw eigen persoonlijke reis!