Rondreizen 21 dagen

Reis 1401RE

Reis 2101BH

Manila-Rijstterrassen-Palawan-

Bohol

Rondreis met aankomst in Manila, bezoek aan de rijstterrassen van Banaue, vervolgens de schitterende natuur in Puerto Princesa en El Nido op het eiland Palawan en een afsluiting op het gevarieerde eiland Bohol.

Prijs (excl. int. ticket): Nader

banaue-rice-terraces_edited.jpg

Reis 2101BR

Manila-Rijstterrassen-Palawan-

Boracay

Rondreis met aankomst in Manila, bezoek aan de rijstterrassen van Banaue, vervolgens de schiiterende natuur in Puerto Princesa en El Nido op het eiland Palawan en een afsluiting aan de wereldberoemde stranden van Boracay.

Prijs (excl. int. ticket): Nader

Reis 2103BH

Manila-Rijstterrassen-Donsol-Cebu City-Moalboal-Bohol

Rondreis met aankomst in Manila, bezoek aan de rijstterrassen van Banaue, de walvishaaien in Donsol in het zuiden van Luzon eiland, de stad Cebu, actie in het dorpje Moalboal op Cebu eiland en een afsluiting op de stranden van het eiland Bohol

Prijs (excl. int. ticket): Nader

2106BR.JPG

Reis 2103BR

Manila-Rijstterrassen-Donsol-Cebu City-Moalboal-Boracay

Rondreis met aankomst in Manila, bezoek aan de rijstterrassen van Banaue, de walvishaaien in Donsol in het zuiden van Luzon eiland, de stad Cebu, actie in het dorpje Moalboal op Cebu eiland en een afsluiting op de stranden van het eiland Boracay

Prijs (excl. int. ticket): Nader

Cambugahay Watervallen.JPG

Reis 2104BH

Manila-Puerto Princesa-El Nido-Negros-Siquijor-Bohol

Rondreis met aankomst in Manila, bezoek aan de ondergrondse rivier in Puerto Princesa, de lagunes van El Nido op het eiland Palawan. Daarna naar het eiland Negros, het eiland Siquijor en een fijne afsluiting op het eiland Bohol.

Prijs (excl. int. ticket): Nader

Reis 2105BH

Manila-Palawan-Moalboal-Bohol

Rondreis met aankomst in Manila, vervolgens twee plaatsen op het eiland Palawan: Puerto Princesa en El Nido, daarna het dorpje Moalboal op het eiland Cebu en een afsluiting op de stranden van het eiland Bohol.

Prijs (excl. int. ticket): Nader

DSC_2139.JPG

Reis 2105BR

Manila-Palawan-Moalboal-Boracay

Rondreis met aankomst in Manila, vervolgens twee plaatsen op het eiland Palawan: Puerto Princesa en El Nido, daarna het dorpje Moalboal op het eiland Cebu en een afsluiting op de stranden van het eiland Boracay.

Prijs (excl. int. ticket): Nader

Linaw Beach Resort.jpg

Reis 2109BH

Manila-Donsol-Moalboal-Negros-Bohol

Rondreis met aankomst in Manila, vervolgens naar Donsol om de Walvishaaien te zien. Daarna naar Moalboal om lekker actief te zijn en aansluitend naar Negros om de natuur te bewonderen in een pure vorm. De afsluiting vindt plaats op de stranden van het eiland Bohol.

Prijs (excl. int. ticket): Nader

Kawasan watervallen.jpg

Reis 2109BR

Manila-Donsol-Moalboal-Negros-Boracay

Rondreis met aankomst in Manila, vervolgens naar Donsol om de Walvishaaien te zien. Daarna naar Moalboal om lekker actief te zijn en aansluitend naar Negros om de natuur te bewonderen in een pure vorm. De afsluiting vindt plaats op de bekende stranden van het eiland Boracay.

Prijs (excl. int. ticket): Nader

Wilt u overleg?

We kunnen ons voorstellen dat u graag wilt overleggen over een reisroute of een verblijf. Natuurlijk kan dat!

U kunt bellen: 

06 2060 8418

 

U kunt ons speciale formulier invullen:

reisformulier

 

U kunt ook een gewone email zenden:

info@filitravel.nl 

Bovenstaande reizen zijn gebaseerd op twee reizigers die een kamer delen. Als u alleen reist, zal er een toeslag van toepassing zijn. Als u met méér dan twee personen reist, kan er een korting worden verstrekt.

Ook hebben we bij de prijs van de reizen nog geen rekening gehouden met seizoensinvloeden en de tijd tussen het boeken en de werkelijke vertrekdatum.

Bij het boeken van de reis krijgt u een definitieve aanbieding, waarbij we ook de prijzen vermelden van de internationale vlucht.