Reis 1406MOBH

Reisbeschrijving

Dag 1

Er wordt gevlogen vanaf de luchthaven van Amsterdam met een lijnvlucht naar uw eigen keuze. Filitravel schaft het ticket voor u aan en de afrekening gaat tegen de kostprijs.

 

Dag 2 en 3

Aan de luchthaven van Manila wordt u opgewacht en naar uw hotel in de oude binnenstad gebracht. We hebben gekozen voor The Bayleaf Intramuros, een hotel in het historische centrum van Manila. Het ligt perfect om de bezienswaardigheden van de stad te ontdekken en de service is oók perfect.

The Bayleaf Intramuros
The Bayleaf Intramuros

In het hart van de historie!

press to zoom

Fort San Pedro

press to zoom

Winkelcentrum Makati

press to zoom
1/1

Dag 4 t/m 7

U wordt afgehaald van het hotel en naar de luchthaven van Manila gebracht. Met een binnenlandse vlucht gaat u naar de plaats Cebu. Hier wordt u aan de luchthaven opgewacht en met een busje gaat u naar de plaats Moalboal aan de westkust van het eiland Cebu. Er gaan een paar actieve dagen aanbreken: naast de uitstekende duikmogelijkheden biedt Moalboal de gelegenheid om de benen eens flink te strekken met 'outdoor-activiteiten'. In groepsverband kunt u hier rivierkloven beklimmen en afdalen, mountain biken in de omgeving en nog veel meer. De Kawasan watervallen moet u gewoonweg gezien hebben: een korte wandeling door het bos brengt u bij deze schitterende plek. U verblijft pal aan zee in het Tipolo Beach Resort en uw gastheer Jochen zorgt goed voor uw welzijn.

.

Tipolo Beach Resort

press to zoom

Mountain Biking Moalboal

press to zoom

Kawasan watervallen

press to zoom
1/1

Dag 8 t/m 11

U wordt vanuit het resort naar de stad Cebu, naar de zeehaven gebracht. Vervolgens steekt u met een snelboot over naar het eiland Bohol. In  de zeehaven van Bohol wordt u opgewacht en in een korte rit naar uw resort gereden. Bohol is een uiterst vriendelijk eiland met een mooie kuststrook op het schiereiland Panglao. U kunt hier de Tarsier aapjes zien, Spaanse overblijfselen, de Chocolate Hills, u kunt dolfijnen spotten, duiken, snorkelen of gewoon uw rust nemen aan het strand. Het verblijf wordt geregeld in het mooie Linaw Beach Resort als u in een rustige omgeving wilt verblijven of in Linaw Beach Resort als u midden in het 'leven' wilt zitten.

U hoeft zich dus totaal niet te vervelen op deze reis.

Linaw Beach Resort

press to zoom

Chocolate Hills

press to zoom

Dolfijnen

press to zoom
1/1
Lost Horizon Resort
Lost Horizon Resort

Direct aan Alona Beach

press to zoom
Loboc rivier
Loboc rivier

Kleine watervalletjes tijdens de boottocht

press to zoom
Baclayon kerk
Baclayon kerk
press to zoom
1/1

Dag 12

Met een binnenlandse vlucht gaat u terug naar Manila. Onze chauffeur brengt u naar het Bayleaf Intramuros hotel, waar u bij aankomst ook al verbleef, voor een laatste overnachting op de Filipijnen.

Dag 13 en 14

Onze chauffeur haalt u af van het hotel en brengt u naar de luchthaven van Manila voor uw internationale retourvlucht. De volgende dag arriveert u weer in Amsterdam.