Reis 1404BHE

Reisbeschrijving

Dag 1

Er wordt gevlogen vanaf de luchthaven van Amsterdam met een lijnvlucht naar uw eigen keuze. Filitravel schaft het ticket voor u aan en de afrekening gaat tegen de kostprijs.

 

Dag 2 en 3

Aan de luchthaven van Manila wordt u opgewacht en naar uw hotel in de oude binnenstad gebracht. We hebben gekozen voor The Bayleaf Intramuros, een hotel in het historische centrum van Manila. Het ligt perfect om de bezienswaardigheden van de stad te ontdekken en de service is oók perfect.

The Bayleaf Intramuros
The Bayleaf Intramuros

Midden in de historie!

Fort San Pedro

Winkelcentrum Makati

1/1

Dag 4 t/m 7

U wordt afgehaald van het hotel en naar de luchthaven van Manila gebracht. Met een binnenlandse vlucht per propellervliegtuig gaat u naar het noorden van het eiland Palawan, naar de streek rond de plaats El Nido. U wordt aan de luchthaven opgewacht en naar uw resort aan de kust gebracht. U kunt enkele dagen genieten van de schitterende natuur van het eiland Palawan, de lagunes zien met hun onwaarschijnlijk blauwe water, snorkelen met de vissen om u heen. Het verblijf in El Nido Beach hotel is de kers op de taart tijdens de dagen in El Nido en men zal u hier verwennen en thuis laten voelen.

In de drukte van de streek kunt u genieten van de rust en de natuur.

.

El Nido Beach hotel

In de lagune

Lagune-ingang

1/1

Dag 8 t/m 11

U wordt naar de luchthaven van El Nido gebracht en met een propellervlucht gaat u naar de stad Tagbilaran op het eiland Bohol. Aan  de luchthaven van Bohol wordt u opgewacht en in een korte rit naar uw resort gereden. Bohol is een uiterst vriendelijk eiland met een mooie kuststrook op het schiereiland Panglao. U kunt hier de Tarsier aapjes zien, Spaanse overblijfselen, de Chocolate Hills, u kunt dolfijnen spotten, duiken, snorkelen of gewoon uw rust nemen aan het strand. Het verblijf wordt geregeld in het mooie Linaw Beach Resort als u in een rustige omgeving wilt verblijven of in Lost Horizon Resort als u midden in het 'leven' wilt zitten. De prijs is hetzelfde en uw keuze heeft geen invloed op de prijs.

Linaw Beach Resort

Chocolate Hills

Dolfijnen

1/1
Lost Horizon Resort
Lost Horizon Resort

Direct aan Alona Beach

Loboc rivier
Loboc rivier

Kleine watervalletjes tijdens de boottocht

Baclayon kerk
Baclayon kerk
1/1

Dag 12

Met een binnenlandse vlucht gaat u terug naar Manila. Onze chauffeur brengt u naar het Bayleaf Intramuros hotel, waar u bij aankomst ook al verbleef, voor een laatste overnachting op de Filipijnen.

Dag 13 en 14

Onze chauffeur haalt u af van het hotel en brengt u naar de luchthaven van Manila voor uw internationale retourvlucht. De volgende dag arriveert u weer in Amsterdam.